Csepel Indians kutyás bemutatók

 

 Fontosnak érezzük, hogy  a - manapság a média által szívesen felkapott - kutyatámadásokról szóló hírek ellensúlyozására bemutathassuk minél több embernek, hogy egy helyesen nevelt és szocializált kutya, akivel rendszeresen foglalkoznak, milyen okos és hű társa lehet az embernek, és milyen fantasztikus kapcsolat alakulhat ki kutya és gazdája között.

  

A kutyaiskolánkba járók között nem csak lelkes agilitysek találhatók. Egyik edzőnk, Nóra például a magyar dogdancing megalapítója, nemzetközi szinten is az egyik legeredményesebb versenyző. Ezenkívül többen űzik a frizbit és az obedience-t is verseny-, vagy hobbiszinten.

 

Ezen kutyás sportokból összeállított bemutatóval szívesen lépünk a közönség elé, hogy nem utolsó sorban a gyerekeknek megmutathassuk, mi mindent lehet az ember leghűségesebb társával elérni, ha megfelelően és szeretettel bánunk vele.

 

Bemutatóinkon az agility sport ismertetése mellett a gyerekek is lehetőséget kapnak a szereplésre - például versenybe szállhatnak kutyáink ellen az akadályokon. Nagy sikere szokott lenni a frizbi bemutatónak, és a zenés dogdancing kűrnek is. A végén pedig a közönség tagjai testközelből is megismerhetik négylábú sztárjainkat, akik örömmel fogadják a simogatásokat.

 

A bemutatóról érdeklődni lehet Karlyik Nóránál a 06-70/415-0482 telefonszámon, vagy a k9freestyler@gmail.com e-mail címen.

 

Egy kis ízelítő a legutóbbi bemutatónkból, amit 2008. szeptember 27-én az Állatorvostudományi Egyetem Állatbarát Nyílt Napján tartottunk nagy sikerrel:

 

Oldalmenü
Naptár